„10“ с Владислав Радван – Vladymoney

0

Владислав Радван – Vladymoney е руски хип-хоп изпълнител, който живее в България от дълго време. Преди да стане част от вече несъществуващото „MFZanimation“, той е бил част от шуменското crew „Psycho Connect“. В творчески план в момента Влади се е отдал само на собствените си проекти като за това му помагат „ACBG“, „НХРБИЯ“, „Adventador“, „Dideishan Corporation“ и други.

Зададохме му 10 въпроса и Vladymoney реши да отговори ето така:

1 – Как се озова в България?

Преместих се по инициативата на семейството ми.На половина съм бесерабски българин,та към корените.

2 – Трудно ли ти бе да научиш български?

Не ми е било трудно и не съм го учил по ученик,направо в движение и със времето съм си събрал речника.Първите ми записани парчета тук бяха с руски куплети,обаче исках да ме разбират хората и почнах да ги мятам на български.Ако сте слушали как влизам на руски,можете да чуете разликата във флоучетата,имам различна усет за двата езика.

3 – От колко време се занимаваш с хип-хоп?

Общо взето съм в хип-хоп културата от детството си и съм минал през всички етапи,брейк данс,графити,рапчик.

4 – Наскоро излезе дебютният ти албум “Млад и надъхан“, колко време отне на теб и на твоите хора да го създадете?

Няколко месеца ни отне да заредим тази бомба,първият ми и соло албум.

5 –  Можем ли да очакваме нещо ново от теб и „Psycho Connect” в най-скоро време?

Оха,носталгията си зае мястото тук.Очаквайте парчета с Найка (Николаев) със сигурност,третият участник Снайп(Хари) надали ще се надъха,понеже се е отдалечил от създаването,но ме подкрепя във всичките ми проекти.За нас си да направим нещо,може и да съберем цялата основа.

6 – Какво слушаш напоследък?

Слушам 70% руски рап и останалият е американски и европейски.

7 – Как се случи така, че да работите със Sava, за да създадете „Виноват“?

Савата ме намери в инстаграм и ми предложи да забъркаме нещо заедно,прати материал за слушане,избрах си бийта и проекта е на яве,записан е при HBB (HellBeatzBulgaria) намесата за звука също така са взели участие Dzasta(ACBG) & Tlay(ACBG).Видеото заснето от PiqnBibiqn (Dope Zoo),монтирано,оцветено и ефектирано от Kalinkata(Pain) & Dideishan Co.Един от любимите ми проекти.

8 – Би ли направил песен с изпълнител, който не е популярен, но за сметка на това е добър, ако ти хареса?

Абсолютно да,рядко се случва,но имам някой мераци.Скоро ще се чуе.

9 – Как се роди идеята за твоят псевдоним?

Винаги ми трябва лев,колкото и да имам,звучи благо също.Но любовта ми към него не е повече колкото към средство и възможност(опции)за преживяване,духът ми не се влияе от хартии.

10 – Чувствал ли си се някога недооценен?

Недооценен не знам дали е правилна дума,не стигнал до масата фенове,които сега са запалени и не загрижен маркетинг агент на проектите си да.Аз съм много на ясно колко съм добър в това нещо,както и хората,които ме чуят за пръв път или ме знаят отдавна.Всичко е игра маняци,борба за хайп.Много схеми се въртят и се крият за да не могат добри маняци да стигнат до сладкият връх,особенно когато пътуваш с торбите с горчивите истини.Не съм подържаник на фейк скандали,фейк реклама,женски чупки и забит с пирон телефон към дланта си.Концентрирам се върху самите проекти.Ще дойде и мое време споко,да си сменят памперсите.Идвам.

Vladymoney в интернет пространството:

https://www.facebook.com/vladymoney

https://www.instagram.com/vladymoneybayba/

https://www.youtube.com/channel/UC3icIOGxAfZ7mZXpOpHlL8A

Изкажете вашето мнение