„Може още“ 002: коментар към MASURSKI – ПАК ЩЕ ГО НАПРАВЯ

0

Отново е това време, а именно времето, в което аз хейтя на поразия в рубриката „Може още“, но този път ще е по-специално.

Тъй като Масурски реши да не дойде на наградите на форонга, аз пък от своя страна си викам: „Защо пък да не посветя втората част на рубриката за него?”, ето, решението е взето.

Песента на Масурски (1/2 от Silent City), която смятам да „разкостя“ доста обстойно при това, се нарича „Пак ще го направя“. Само като видях заглавието на песента ми беше ясно, че текстът ще е това, което очаквах. Да започваме!

Инструменталът е дело на Artimox & Shizo и единственото, което мога да напиша, е че мелодията към него е готина, но нека да погледнем текста, като към всеки ред ще добавям и по коментар:

И никой няма да ми даде за тва си взимам – Кое?

Само трябва да си поискам и вече имам – Пак питам: Кое? Само ти си знаеш явно.

Мноо казваха ми, че няма да се случи – Еми ето, случи се, почна да вадиш слаби текстове с голяма доза autotune към тях.

Да няма нито един момент, който да е скучен ей – Тук съм съгласен впрочем, с теб в повечето случаи не е скучно, но мисля, че е ясно в какъв контекст го пиша.

Но вече на мене ми пука за доста малко хора – Противоречие? Защото, доколкото си спомням, ти постоянно мрънкаш колко те „хейтят“, след като не ти пука – тогава защо обръщаш внимание?

Щото многото са до тебе само ако има изгода – О, да, тука малко ще ми се наложи да „поснича“ отново, защото заради теб имам медал от форонга, за което ти благодаря. Иначе нямаше да изляза на сцената на наградите и на микрофона да изкрещя с все сила „Форонга е религия!“, но ако трябва да визираме групата – повярвай ми, живееш в заблуда.

И дори е мода стига моля спира да ми пука – Виждаме колко „не ти пука“. Няма проблем, аз също съм бил така, но на мен ми е простено, защото все още съм твърде млад.

Щото съм роден да водя ей – Ако става дума за тенис – най-вероятно е така, но за музика – по-скоро не. Трябваше да дойдеш и да си вземеш наградите от форонга, там определено беше в „кървава“ битка със Зипо и Слаш, които впрочем те биха – match set!

И вече че знам, че тва е чуя ли не трябва – Добре.

Трябва да го направя само да ме грабва – Теб те грабва, но няма ли да е по-готино ако освен теб и доста други ги грабне? Или чакай, не те разбират…

И знам, че да слушам други аз не трябва – Ти хубаво го знаеш, но съдейки по коментарите ти в социалните мрежи – по-скоро май и тук си противоречиш, а?

Трябва да го направя както мен ме радва – Ясно.

Пак ще го направя (x3) – Добре.

Щото ми се получава – Да, определено бълвоча ти се получава.

Пак ще го направя (x3)

Който чуе полудява – Прав си, полудяваме от смях.

Питаш ли за по добър от мене не се сещам – Аз се сещам за доста по-добри от теб, даже няма смисъл да изброявам имена, но са хора, които правят почти същото, което и ти.

Толкова си вярвам, че си паля свещи – Няма лошо, ама понякога многото вярване не е на добре, просто казвам.

Питаш ли ме нещо и не те поглеждам – Пак противоречие, не ти ли омръзна?

И като бакшиш виж колегата отсреща – ???

И вече сам се сещай слушат ме  навсякъде – Къде е това „навсякъде”? Аз като ходя по клубове и барове от българското ми пускат БНР, V:RGO, СкандаУ, Криско, 100 Кила, ама теб те няма.

Става малък празник, ако ме видиш някъде – Тук отново съм съгласен, все пак кой не обича да се смее, смехът е празник.

МАСУРСКИ ми е прякора, да ме слушаш яко е – Беше яко, докато бяхте в XPRSN, след това пак беше яко, но за малко и после стана тъпо и тъжно едновременно.

И 5 000 000  гледания да направя малко е – „Гроздето и без това е кисело.“ – казала лисицата. Ти ако направиш толкова РЕАЛНИ гледания при тези обстоятелства, най-вероятно ще полудееш.

Варна – чайките да полудяват

Ямбол – мойте хора полудяват

Пловдив – майните да полудяват

София и Добрич и навсякъде да полудяват (x2)

Тука впрочем мога и с един коментар – ще полудеем от смях отново, йееее!

Като цяло нищо ново, типично в неговият си „нов“ стил – обяснява се много и пак си продължава по старому. Чудя се този човек кога ли ще се научи да не се вживява толкова? Така де, какъв артист си ако не приемаш и критика, но какво ли разбирам аз, най-вероятно пак ще ме публикува в meme страницата си с малкото харесвания и ще пише „хахахахаха“, докато вътрешно реве и обяснява, че не бил той, а „другите му админи“. Аз му го казах, че да взимаш нещата толкова присърце не е на добре, но явно съм писал на Notepad -а отново. Да, впрочем го накарах да ми изпрати „Огън“, която всъщност не е толкова лоша в сравнение с това, но ето че може и по-зле. Най-вероятно нещата ще почнат наистина да му се получават ако спре да пише такива текстове, но така като гледам – няма да е скоро това.

Видеото няма да го коментирам, все пак Bashmotion и неговият екип са си свършили работата както трябва, така че поздравления за тях.

Коментарите – не съм ги гледал.

Това беше за тази част на „Може още“, скоро очаквайте и следващата!

За тези, които не са чули песента, ето тук може да го направите:

Изкажете вашето мнение